maandag 19 augustus 2013

Simpele haarstijl

Je hebt het allemaal wel eens. Van die dagen dat je veel te laat bent voor school of werk, en toch er netjes uit moet zien. Tijd om je haar heel ingewikkeld te doen is er niet. Lees snel mee wat je wel kunt doen.
Ik heb een aantal haarstijlen voor jullie op een rijtje gezet die heel simpel te doen zijn en toch er netjes uitzien. Er zijn helaas geen foto's bij maar de uitleg spreekt voor zich.

1. Een knot met een vlechtje. Het is heel simpel. Je draait een knot in je haar, hoog of laag maakt niet heel erg uit, al ziet hoog er wat netter uit. Maar je laat een pluk, dik genoeg voor een vlecht, los. Dit plukje vlecht je en zet je vast met een speldje vlak voor de knot. Vervolgens draai je de rest van het vlechtje om de knot heen en zet je dit weer vast met speldjes. Het is een net wat nieuwere manier van een knotje in je haar.

2. Een knot met 2 vlechtjes. Je doet het zelfde als bij de eerste haarstijl alleen laat je nu een dikkere pluk los. Deze pluk verdeel je in 2 delen, en je maakt hier 2 ingevlochten vlechtjes van die je wederom naar de knot brengt. Bij deze stijl is het wat losser en leuker als je de knot laag doet waardoor het een boho chic haarstijl wordt. Net wat minder netjes.

3. Maak aan allebei de kanten van je hoofd een vlechtje en zet deze vast met een speldje naar achter. Dit is een hele simpele manier om je haar uit je gezicht te houden en toch los te dragen, dit is mijn favoriet omdat ik zelf niet zo van het opgestoken haar bent. Maar het zijn alle 3 simpele, leuke haarstijlen voor elke dag.

Ik hoop dat jullie het leuk vinden!

X Merel

Geen opmerkingen:

Een reactie posten